USLUGE

Tretmani

Tretman – pmu

1. Powder Brows / puder obrve

Powder brows, puder obrve su tretmani koji koriste posebnu tehniku sjenčanja za postizanje prirodnog izgleda obrva s efektom pudera. Koristi kombinaciju tačaka i sjenčanja za popunjavanje obrva, čineći da izgledaju gušće i simetričnije.

Vega Metod – 300KM (150 EUR) (Korekcija nakon 4-6 tjedana uračunata u cijenu)

puder-obrve-tretmani

tretman – pmu

2. Eyeliner

Ovaj tretman će Vam pružiti savršeni odmor sa trajno i besprijekorno ocrtanim očima, bez potrebe za stalnim ponovnim nanošenjem za koje svi znamo da je prilično dosadno.

Classic Eyeliner – 300KM (150 EUR) (Korekcija nakon 4-6 tjedana 50KM (25 EUR))

Diamon Dust Eyeliner (sjenčeni) – 350KM (180 EUR) (Korekcija nakon 4-6 tjedana 50KM (25 EUR))

Lash Liner (linija u trepavicama) – 250KM (125 EUR)

Tretman – pmu

3. Lip blush

Lip blush tretman je vrsta polutrajne kozmetičke procedure tetoviranja koja se postiže taloženjem pigmenata na usne pomoću malih iglica. Iako se ponekad naziva i tetoviranje usana, ovo je više kozmetičko poboljšanje, a ne tradicionalna umjetnost tetoviranja. Rumenilo usana fokusira se na promjenu boje i oblika kako bi usne izgledale mlađe a nekad i punije. Ako želite promijeniti izgled ili boju usana, ovo je tretman za Vas.

Aquarelle Lips – 300KM (150 EUR) (Korekcija nakon 4-6 tjedana 50KM (25 EUR))

tretman

4. Eyelashextension / ugradnja trepavica

Bilo da imate kratke trepavice ili želite dodati malo volumena, ekstenzije trepavica su odličan način da skrenete pažnju na svoje lijepe oči – bez maskare. Tretman ekstenzije trepavica uključuje nanošenje pojedinačnih sintetičkih trepavica na svaku prirodnu trepavicu kako bi se dodala dodatna dužina i volumen.

Ugradnja Classic (svilene) trepavica – 100KM (50 EUR)(Nadopuna od 3-4 tjedna 50KM  (25 EUR))
Ugradnja trepavica Russian Volume – 100KM (50 EUR)(Nadopuna od 3-4 tjedna 50KM (25 EUR))

Tretman

5. Henna Brows

Henna nijansa za obrve koristi prirodnu boju iz biljke kane za bojenje kože ispod dlačica obrva kako bi stvorila iluziju dubine i punoće, vizualno popunjavajući svaku oskudnost. Henna obrve su nesumnjivo postale jedan od najvećih trendova u industriji ljepote u posljednjih nekoliko godina. Ovaj polutrajni tretman za uljepšavanje obrva savršen je za današnje klijente – prirodna je, bezbolna i dugotrajna alternativa tradicionalnom nijansiranju.

Threading obrva – 10KM (5 EUR)

Oblikovanje i farbanje 15KM (8 EUR)

HENNA Brows – 20KM (10 EUR)

tretman

6. Lash & Brow lift

   (Podizanje trepavica obećava duge i zakrivljene prirodne trepavice bez ekstenzija ili uvijača trepavica. Tretman djeluje kao neka vrsta trajnog talasa za trepavice i štedi vrijeme ujutro tokom rutine šminkanja. Tretman koristi specijalne hemikalije za podizanje trepavica prema gore i njihovo uvijanje.

Kao i kod podizanja trepavica, podizanje obrva polutrajno savija obrve prema gore i fiksira ih na mjestu. Popularni tretman čini obrve punijim i izražajnijim, prikrivajući praznine i zadržavajući fine dlačice na mjestu. Olovke za obrve ili gelovi za obrve postaju suvišni u svakodnevnoj rutini šminkanja.

Lash Lift – 40KM (20 EUR)

Brow Lift – 40KM (20 EUR)

Zakaži željeni tretman.